Події в житті коледжу  
   
 
Щиро вітаємо Вас із святом Захисників України, який відзначається у світлий день Покрови Пречистої Богородиці,із Днем Українського козацтва. Це свято особливе. Воно нагадує  про громадянський обов’язок і важливе чоловіче призначення. Захищати батьківську віру, свій край,свої традиції, сини і дочки України завжди вважали почесним і святим обов’язком.
Непростим  був шлях до волі. За неї боролись і славне українське козацтво, січові стрільці, вояки УПА, а тепер – захисники України, які відстоюють незалежність України у боротьбі з російським агресором. Ми пишаємося своїми патріотами, пам’ять про них завжди буде прикладом любові  до України в наших серцях. Серед тих хто боронив Україну  в найважчі роки були випускники нашого коледжу. Не всі повернулися до своїх родин з пекельного бою, а залишились навічно в пам’яті нашими героями.  
   

Арабський Віктор Юрійович  народився 25 червня 1969 року в с. Воронівка Городищенського району Черкаської області. Загинув  8 лютого 2015 року  під мінометним обстрілом поблизу Авдіївки, намагаючись врятувати  танк та витягти  тіло загиблого напередодні  побратима – старшину Олександра Олійника.
   

Федоров Едуард Юрійович народився  10 серпня 1996 року в с. Валява Городищенського району Черкаської області. Під с.Водяним отримав поранення від кулі снайпера. Помер 2 липня 2018 року .

 

Героям країни,
Воїнам світла-
Захисникам України,
Що мужньо боронять нас від супостата,
Ні танкам, ні градом
Вас не залякати.
Всім тим що  життя не шкодують віддати –
Низький вам уклін,
І велика подяка.

 
 
   
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
           
           
   

с. Шевченкове